Brisanje virusa sa Malwarebytes

Malwarebytes je besplatan program koji će očistiti vaš računar od svih vrsta virusa. Sve što treba da uradite je da odete na Malwaerbytes sajt i kliknete na FREE VERSION DOWNLOAD . Zatim ga instalirajte na vaš računar. Nakon instalacije pokrenite program i update-ujte ga!



Kliknite na Update Now >> , jer je veoma važno da imate najnoviji update database ukoliko želite da uklonite sve viruse! Kada se update završi kliknite dole levo na Scan Now >>. Skeniranje može da potraje i do jedan sat, ovo može da zavisi od brzine vašeg računara. Kada se skeniranje završi i ako pronadje viruse na vašem računaru, kliknite na Apply Actions. Nakon toga trebalo bi da ste uspešno otklonili sve viruse. Postoji mogućnost da vam izadje mali prozor sa zahtevom da restartujete računar da bi se čišćenje izvršilo, kliknite na Yes. Ukoliko želite možete da ponovite skeniranje nakon ponovnog pokretanja računara.

Malwarebytes može neometano da radi pored uključenog antivirus programa!




4 comments:

  1. Anonymous17:32

    pozdrav ja sam instalirao ovaj program is ve mi je dobro radilo dok nije zavrsilo skeniranje,poslije restartovanja racunara ne mogu pokrenut ovaj program i onda sam ga izbrisao i opet instalirao ali tokom instalacije javljaju se neke greske i treba da se kline ok ja kliknem ali opet sve isto nece da se pokrene restartujem racinar ali nista nece se pokrenut program.

    ReplyDelete
  2. Anonymous17:56

    Mozete li mi dati neku preporuku sto bih mogao radit jer je program koristan hvala unapred.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pozdav! Stvarno mi nije jasan razlog zbog čega vam blokira program? Moguće da je sistem veoma zaražen sa virusima. Najbolje je da probate da skenirate iz Safe Mode, restartujte računar i pritišćite(neprestano tipkajte) F8 tipku na tastaturi sve dok vam se ne pojavi meni. Tu izaberite Safe Mode whit Networking i kliknite Enter. Kada udjete u Safe Mode... pokušajte da instalirate porgram i skenirajte sistem. Pozz!

      Delete
  3. Meni je program instalirao majstor kada je brisao viruse, ali mi je bez veze jer nije aktiviran pa ima li neko link za crack?

    ReplyDelete

Kontakt

Name

Email *

Message *

Blogroll